Naucz się sprawnie zarządzać ogrzewaniem – weź udział w darmowym kursie online
„Jak zostać ekspertem od zarządzania ogrzewaniem” to tytuł darmowego kursu mailowego przygotowanego przez firmę TECH Sterowniki. Udział w nim może wziąć każdy, kto chce nauczyć się sprawnego i oszczędnego zarządzania ciepłem w swoim domu. Wystarczy podać swój adres mailowy, by codziennie przez 10 dni otrzymywać konkretne porady na temat różnych aspektów sterowania ogrzewaniem.
2018-02-01, 13:45

kurs sterowania ogrzewaniem

Kto może wziąć udział w kursie?

Kurs mailowy jest skierowany do wszystkich, którzy chcą zaoszczędzić na ogrzewaniu, zachowując wysoki komfort cieplny. Przydatne informacje znajdą w nim osoby, które dopiero planują montaż instalacji grzewczej, jak i te, które chcą usprawnić tę już działającą. To spora dawka wiedzy zarówno dla osób prywatnych, jak i tych związanych z branżą grzewczą, którzy chcą zwiększyć wydajność swojego ogrzewania i obniżyć rachunki.

Bezpośredni link do zapisu na kurs:  https://www.techsterowniki.pl/kurs/

Struktura kursu

Kurs mailowy składa się z 10 dedykowanych porad. Każdy z jego uczestników, przez 10 dni otrzyma jedną poradę, w której znajdzie informacje na temat wybranego aspektu zarządzania ogrzewaniem. W poradach znajdują się konkretne wskazówki w skondensowanej formie, opatrzone pomocniczymi grafikami i wizualizacjami, ułatwiającymi zrozumienie tematu. Wszystkie materiały będą udostępniane w formacie pdf.

Kurs od środka

W kursie znajdują się odpowiedzi na najważniejsze i najczęściej zadawane pytania dotyczące zarządzania ogrzewaniem. Z kursu można dowiedzieć się m.in.:

• jak dobrać sterowniki do swojego domu/mieszkania;
  • jak zarządzać ogrzewaniem w pomieszczeniach oraz zdalnie;
  • jak zwiększyć wydajność pozyskiwania ciepłej wody użytkowej;
  • jak najlepiej wykorzystać możliwości swojego sterownika;
  • jak rozbudować swój system do sterowania ogrzewaniem.

W każdej poradzie znajdują się także linki do artykułów, z których może skorzystać, chcąc bardziej szczegółowo zapoznać się z danym tematem.

Więcej informacji na temat tego kursu mailowego oraz formularz do zapisu można znaleźć na stronie: https://www.techsterowniki.pl/kurs/